Over “Alles Over Office”


Wie zijn wij en wat beweegt ons?

 

 

 

Over Ons

Alles Over Office is de hotspot op het internet voor informatie op het gebied van trainingen en cursussen van Microsoft Office en eveneens een verzamelplaats voor Office gebruikers die met elkaar willen netwerken en brainstormen.

Met behulp van Alles Over Office kan werkelijkwaar iedereen succesvol worden in het gebruiken van de progamma’s van Microsoft Office. Je vindt hier alle benodigde informatie, systemen, cursussen, hulpmiddelen, ondersteuning en inspiratie.

Alles Over Office geeft zoveel mogelijk waardevolle informatie in de vorm van artikelen (blog), video’s (youtube en cursussen), e-books, specialistische cursussen en online webinars.

 

Marc van Maanen

Alles Over Office is een initiatief van Marc van Maanen. Alles Over Office heeft een ruim aanbod van trainingen en cursussen op het gebied van Mircrosoft Office. Onze specialisaties liggen op de programma’s Excel, PowerPoint, Word en Outlook. Onze passie en gedrevenheid is om mensen en organisaties te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Alles Over Office is een onderdeel van MvM Business te Barneveld. De lancering van www.allesoveroffice.nl is een startschot. Wij gaan ons aanbod in cursussen zeker uitbreiden in de nabije toekomst.

 

 

 

 

Alles Over Office

Onderdeel van:

MvM Business

Barneveld

KvK: 08224553

e. info@allesoveroffice.nl

 

Comments are closed.